Betaal hier voor je mode workshop

Met onze online mode workshops zelf kleding maken leer en maak je in een korte tijd iets leuks voor jezelf of voor een ander. zelf kleding en accessoires maken met de online mode workshops zelf kleding maken is mogelijk. Neem een korte workshop en of korte cursussen. Kies de de online mode workshops zelf kleding maken waar je aan wenst deel te nemen en leer in je eigen tijd. Het is mogelijk om aan meer dan 1 workshop deel te nemen. Na aanschaf van een workshop of cursus dien je een account aan te maken door te registreren. Na aanschaf van een workshop is de workshop 3 maanden beschikbaar. 

Online Workshop Mouleren

Mouleren is een techniek van kleding ontwerpen zonder patronen te gebruiken, de stof wordt direct op een lichaam of een paspop gevormd. Mouleren is handig voor moeilijke patronen onder de knie te krijgen. Je kan proefkatoen of toile stof gebruiken. In deze curcus zal ik je laten zien hoe je kan mouleren, wat je nodig hebt en welke paspoppen je kan gebruiken. Je kan ook coupenaden,plooien en rimpelen mouleren.

Koop je losse workshop hier

Online Workshop vilt leren tas

De Vilt leren tas uit de collectie van PRICCI by Priscilla Reynolds .Dit model is van vilt en leer gemaakt. In de lessen leg ik je stap voor stap uit wat je moet doen.  Deze workshop zit bomvol nieuwe technieken.

De workshop is na aankoop 3 maanden beschikbaar. Ben je geen cursist op Naaionline ? registreer dan na aankoop

 

Koop je losse workshop hier

Online workshop Kimono

Een mooie kimono als begin project. De Kimono uit de  collectie van PRICCI by Priscilla Reynolds is een een eenvoudige model. Een begin project hoeft geen speldenkussen of naai tasje te zijn. De kimono model kan kort als blouse te maken, middellang als tuniek of lang als jurk. Afhankelijk van de stof kan deze model meer als badjas gemaakt worden.  Nadat je weet hoe de kimono gemaakt moet worden kan je er zoveel van maken als je wilt.  De Kimono kost weinig tijd nodig om te maken, dit maakt het een perfecte kledingstuk voor beginners. Deze les zit weer bomvol nieuwe technieken en leer methodes. Maak de Kimono langer, korter, wijder of smaller. Ben je beginner of heb je meer ervaring, geen probleem. Ook jij kan dit model maken en je geleerde technieken verder tillen.

Koop je losse workshop hier

Workshop jurk in 1 dag

Als makkelijke beginners project hebben we dit tricot jurkje gekozen. De jurk is uit van onze workshop jurk in 1 dag. Als workshop werd de jurk in 4 uurtjes gemaakt door deelnemers zonder enige naai-ervaring. Maak de jurk lang, kort met een ronde of v hals. De jurk is snel gemaakt en perfect voor beginners. Deze les zit weer bomvol nieuwe technieken en leer methodes. Ben je beginner of heb je meer ervaring, geen probleem. Ook jij kan dit model maken en je geleerde technieken verder tillen.

Koop je losse workshop hier

Workshop Kleding verstellen introductie

Kledingstukken kun je smaller, breder, korter of langer maken. Natuurlijk kun je er veel meer mee doen. Kleding verstellen is een manier om kleding te repareren die bijvoorbeeld gaten, vlekken of andere tekens van slijtage hebben. Door kleding te verstellen maak je ze nuttiger, mooier en weer nieuw. Niet alleen werk je je kleding bij, het is ook beter voor het milieu. Omdat je geen nieuwe kleding koopt of omdat je jou kleding soort van hergebruikt. Je gooit het niet weg. Daarom gaat de bepaalde kledingstuk ook langer mee. Waardoor ‘hergebruiken’/ verstellen een stuk beter is voor het milieu.

Koop je losse workshop hier