You are currently viewing #04 Basis patronen en pasmodellen

#04 Basis patronen en pasmodellen

Basis patronen en pasmodellen

Wil je de basisprincipes van patroontekenen onder de knie krijgen en leren hoe je goed passende kleding kunt maken? Ontdek dan de wereld van basispatronen en pasmodellen met onze deskundige begeleiding.

wat gaan we leren

In onze cursus Basis Patronen en Pasmodellen leer je alles wat je nodig hebt om te beginnen met patroontekenen. We behandelen de fundamenten van het maken van basispatronen voor verschillende kledingstukken, zoals blouse, rokken, broeken en jurken. Je leert ook hoe je pasmodellen kunt gebruiken om de perfecte pasvorm te krijgen voordat je begint met naaien.

We begeleiden je stap voor stap door het proces, voor meer vragen kan je naar het whatsapp icoontje. Van het nemen van lichaamsmetingen tot het tekenen en aanpassen van patronen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursus is geschikt voor iedereen die zijn patroon tekenen en ontwerpvaardigheden wil verbeteren.

Ontdek de voldoening van het maken van kleding die perfect past en jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Met onze praktische aanpak en persoonlijke begeleiding ben je goed op weg naar het creëren van unieke en goed passende kledingstukken die je met trots zult dragen.

Basis patronen en pas model
Basis patronen en pas model
Basis patronen en pas model
Basis patronen en pas model