You are currently viewing #06 Graderen en basis patroon vergroten en verkleinen

#06 Graderen en basis patroon vergroten en verkleinen

graderen en basis patroon vergroten en verkleinen

Wil je leren hoe je kledingpatronen kunt aanpassen aan verschillende maten? Ontdek de technieken van graderen en het vergroten en verkleinen van basispatronen met onze gespecialiseerde naailessen. Het vermogen om patronen nauwkeurig aan te passen is essentieel voor iedereen die kleding wil maken die perfect past, ongeacht de maat.

wat gaan we leren

Onze cursussen behandelen alles wat je moet weten over graderen, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. Je leert hoe je basispatronen kunt vergroten of verkleinen zonder de oorspronkelijke proporties en pasvorm te verliezen. Dit proces is cruciaal voor het creëren van goed passende kleding in meerdere maten, wat vooral nuttig is voor zowel persoonlijke projecten als commerciële kledingproductie.

Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door het proces, waarbij ze je laten zien hoe je maatverschillen berekent en toepast op je patronen. Je krijgt inzicht in het aanpassen van diverse kledingstukken, zoals rokken, broeken, tops en jurken. Hierdoor kun je voor elke maat een perfect passende versie maken.

Creëren van kledingstukken in meerdere maten. Onze begeleiding via het whatsapp icoontje ondersteunende voor al je vragen en ben je goed op weg naar het beheersen van graderen en het vergroten en verkleinen van basispatronen. Sluit je aan bij onze gepassioneerde naaigemeenschap en laat je creativiteit bloeien!

graderen en basis patroon vergroten en verkleinen
graderen en basis patroon vergroten en verkleinen
graderen en basis patroon vergroten en verkleinen