You are currently viewing Module 8: Blok 5 De pantalon broek

Module 8: Blok 5 De pantalon broek

In deze cursus leer je alle technieken die je nodig hebt voor de perfecte broek. De 1 en 2 puntige coupenaad, de naadzak, de insteekzak en de gulp. Ook leer je het korte broekje met elastiek. Om deze technieken goed te doen moet je ook de les zoom en dubbelzoom bekeken hebben, hierdoor zat het maken van bepaalde onderdelen van de broek makkelijker gaan. 

Het voordeel aan de pantalon broek is dat je hem met alles kan combineren. Ook kan je hem bij een sportieve look van maken maar ook een nette look voor naar werk. Maar een broek bestaat natuurlijk uit meer onderdelen daarom leren we u ook hoe je 1 en 2 puntige coupenaad maakt, ook leren we u 2 verschillende zakken voor de pantalon broek.

Ook leer je zomen te maken zodat je de broek helemaal mooi en netjes kan afwerken. Omdat het soms te warm is voor een lange broek  hebben we ook een les waarbij je een korte broek leert maken, deze maken doormiddel van elastiek dus dan heb je niks te maken met ritsen.

Neem de technieken rustig en goed door zodat je geen fouten maakt, dit zou zonde zijn! Begin snel aan deze cursus om binnenkort je eigen broek te dragen en te showen aan je familie en vrienden.

Cursisten Mobiele atelier

FREE
3 months of access
MEMBER PRICING

<strong>In deze cursus leer je alle technieken die je nodig hebt voor de perfecte broek. De 1 en 2 puntige coupenaad, de naadzak, de insteekzak en de gulp. Ook leer je het korte broekje met elastiek. Om deze technieken goed te doen moet je ook de les zoom en dubbelzoom bekeken hebben, hierdoor zat het maken van bepaalde onderdelen van de broek makkelijker gaan. </strong>Het voordeel aan de pantalon broek is dat je hem met alles kan combineren. Ook kan je hem bij een sportieve look van maken maar ook een nette look voor naar werk. Maar een broek bestaat natuurlijk uit meer onderdelen daarom leren we u ook hoe je 1 en 2 puntige coupenaad maakt, ook leren we u 2 verschillende zakken voor de pantalon broek.Ook leer je zomen te maken zodat je de broek helemaal mooi en netjes kan afwerken. Omdat het soms te warm is voor een lange broek  hebben we ook een les waarbij je een korte broek leert maken, deze maken doormiddel van elastiek dus dan heb je niks te maken met ritsen.Neem de technieken rustig en goed door zodat je geen fouten maakt, dit zou zonde zijn! Begin snel aan deze cursus om binnenkort je eigen broek te dragen en te showen aan je familie en vrienden.