#14 Overige sluitingen

#14 Overige sluitingen

De overige sluitingen

Jullie krijgen in deze cursus te zien hoe je te werk gaat met verschillende soorten sluitingen. Zo is de cursus onderverdeeld in verschillende lessen die je toe kunt passen op verschillende kledingstukken.

Stof knopen In deze les gaan we zelf stofknopen maken, ideaal voor kledingstukken waarbij je hetzelfde stof wilt voor de knopen of als je stof over hebt. Je ziet de stofknopen vaak voorbij komen bij leuke zomer blousjes. Voor de stofknopen heb je alleen een stukje stof, malletje en een drukker in de bijpassende maat nodig.

Knoop met naaimachine aanzetten Je kunt de knopen zelf met de hand aannaaien, maar natuurlijk is het wel makkelijker om het aan te zetten met de naaimachine. Veel mensen hebben geen idee dat je dit kunt doen. En met de volgende stappen moet het ook jou lukken.

Machinale 3,4 stappen knoopsgat Net als de vorige les doen de meeste dit ook met de hand en natuurlijk is het dit keer ook makkelijker om het met de naaimachine te doen. In slechts 3-4 stappen heb jij een knoopsgat genaaid.

Dit wijd uitlopende rok uit de collectie van PRICCI by Priscilla Reynolds is een klassieke stijl die nooit uit de mode lijkt te raken en is een favoriet kledingstuk. Dit model is op zoveel manieren te maken en te combineren. De rok heeft weinig tijd nodig om te maken, dit maakt het een perfecte kledingstuk voor beginners. Deze les zit weer bomvol nieuwe technieken en leer methodes. Maak de rok langer, korter, wijder of smaller. Ben je beginner of heb je meer ervaring, geen probleem. Ook jij kan dit model maken en je geleerde technieken verder tillen.

Wat gaan we leren

Er zijn natuurlijk verschillende overige sluitingen.  Deze les is in drie categorieën verdeeld namelijk: overzicht knopen, machinale automatische knoopsgat en overzicht overige sluitingen.

 

Overzicht knopen:

  • Knopen
  • Knoopsgaten
  • Knoop met naaimachine aanzetten

Machinale automatische knoopsgat:

  • Machinaal knoopsgat

Overzicht overige sluitingen:

  • Overige sluitingen

 

Om de lessen zo logisch mogelijk te houden adviseren wij deze op volgorde te volgen. Zo ga je verwarring uit de weg.

Heb jij een les af? Deel het met ons via social media!

Heel veel succes en plezier.

Cursus Naaien

FREE
1 year of access
Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart

WhatsApp chat