You are currently viewing #20 Patroon tekenen modellen A tot Z #2

#20 Patroon tekenen modellen A tot Z #2

Patronen van A tot Z #2

Wil je je vaardigheden in patroontekenen naar een hoger niveau tillen? Onze cursus Patroon tekenen modellen A tot Z biedt je de kans om uitgebreide kennis en technieken te verwerven voor het ontwerpen van diverse kledingstukken. Deze cursus is ideaal voor iedereen die al bekend is met de basisprincipes van patroontekenen en klaar is om complexere modellen te creëren.

Wat gaan we leren

In deze cursus leer je stap voor stap hoe je patronen tekent voor geavanceerde kledingstukken. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij het nauwkeurig opmeten, tekenen en aanpassen van patronen om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk perfect past. Je ontdekt hoe je verschillende stijlen en snitten kunt maken, zoals nauwsluitende jurken, getailleerde jasjes, en elegante rokken.

We besteden ook aandacht aan het personaliseren van patronen met unieke details zoals zakken, ritsen en decoratieve elementen. Je leert welke stoffen het beste werken voor verschillende ontwerpen en hoe je deze stoffen op de juiste manier verwerkt om een professionele afwerking te bereiken. Onze cursus biedt praktische tips en technieken om ervoor te zorgen dat je ontwerpen er niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Of je nu een ambitieuze hobbyist bent of een ervaren naaister die haar vaardigheden wil uitbreiden, onze cursus biedt de perfecte gelegenheid om je kennis te verdiepen en je creativiteit te laten bloeien.

Ontdek de voldoening van het creëren van unieke, perfect passende kledingstukken. Je bent goed op weg naar het beheersen van de kunst van patroontekenen. voor vragen kan je naar het whatsapp icoontje. Laat je inspireren en sluit je aan bij onze gemeenschap van gepassioneerde naaiers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen!

Patroon tekenen modellen A tot Z #2
Patroon tekenen modellen A tot Z #2
Patroon tekenen modellen A tot Z #2
Patroon tekenen modellen A tot Z #2

Wat gaan we leren

In deze les maken we 2 patronen. We gaan van onze basis jurk patroon 2 verschillende jurken maken.

  • Basis jurk patroon aanpassen naar wijd en recht  model
  • Knipschema en stoflegging
  • Band tekenen
  • Basis mouw patroon aanpassen
  • Raglan mouw patroon tekenen
  • Split tekenen

Cursus patroontekenen modellen A tot Z #2

FREE