You are currently viewing #21 Patroontekenen trapeze kleding model rok en jurk

#21 Patroontekenen trapeze kleding model rok en jurk

Trapeze Kleding model

Wil je leren hoe je prachtige trapeze rokken en jurken kunt ontwerpen en naaien? Onze gespecialiseerde cursus in patroontekenen voor trapeze kledingmodellen biedt je de kans om deze unieke en elegante stijl onder de knie te krijgen. Deze cursus is ideaal voor iedereen die de flatterende en comfortabele pasvorm van trapeze rokken en jurken wil beheersen.

Wat gaan we leren

In onze cursus leer je de basisprincipes van het maken en aanpassen van patronen voor trapeze rokken en jurken. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap, van het nemen van nauwkeurige lichaamsmetingen tot het tekenen en aanpassen van patronen. Je ontdekt hoe je de karakteristieke A-lijn vorm kunt creëren, die zowel stijlvol als veelzijdig is.

Je leert ook hoe je je patronen kunt personaliseren door variaties toe te voegen, zoals verschillende lengtes, halslijnen, mouwstijlen en decoratieve elementen. We besteden aandacht aan het kiezen van de juiste stoffen die zorgen voor de beste drapering, en hoe je deze stoffen het beste kunt verwerken om een professionele afwerking te garanderen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren naaister die haar vaardigheden wil verfijnen, onze cursus biedt de perfecte gelegenheid om je kennis en technieken te verbeteren.

Ontdek de voldoening van het maken van prachtige trapeze rokken en jurken die jouw stijl weerspiegelen. Met onze deskundige begeleiding en inspirerende leeromgeving ben je goed op weg naar het creëren van unieke en goed passende kledingstukken. Sluit je aan bij onze gepassioneerde naaigemeenschap en laat je creativiteit bloeien terwijl je de fijne kneepjes van patroontekenen voor trapeze kledingmodellen leert!

Patroontekenen trapeze kleding model rok en jurk
Patroontekenen trapeze kleding model rok en jurk
Patroontekenen trapeze kleding model rok en jurk
Patroontekenen trapeze kleding model rok en jurk

Wat gaan we leren

 In deze cursus gaan  we 2 patronen tekenen, van de trapeze jurk en rok. Als beginner kan je deze modellen maken, maar als je   ervaring hebt ook. Het trapeze model bestaat uit meerdere banen, de rok en jurk worden steeds wijder per baan. De band bij de   rok zou eventueel met elastiek gedaan kunnen worden, dit ligt geheel aan uw model en uw wens voor het eindresultaat van het   kledingstuk.

 Tijdens het  patroontekenen van de trapeze modellen zijn er een aantal dingen waar je goed rekening mee moet houden zoals,   het aantal banen die je wilt in je rok of jurk. In de video benoemen wij meer dingen waar je tegen aan kunt lopen, zodat je daar   niet tijdens het patroontekenen tegen aan loopt of van te voren over na kan denken.

 aan het eind van deze cursus weet je hoe je de patronen moet tekenen van trapeze kledingmodellen van de de rok en jurk.

  • Band tekenen
  • Basis patroon trapeze rok
  • Basis patroon trapeze jurk

Trapeze kleding model jurk en rok

FREE