Cursisten mobiele atelier

Met je cursus bij het Mobiele atelier krijg je gedurende je cursus periode gratis toegang tot een deel van de online cursussen van Naaionline. De cursus blokken op Naaionline komen overeen met je lessen in het atelier. 

Bundel keer op keer verschillende technieken met elkaar om nieuwe modellen te maken of maak  samen met ons complete kledingstukken. Je kan de technieken makkelijk op je eigen patronen toepassen. Richt je enkel op het naaien of combineer het met de cursus patroontekenen. De online naaicursus naaitechnieken is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. 

Wat kan je van de online cursus verwachten

Naaionline heeft genoeg lessen om je niet alleen te leren naaien, maar ondersteunt je daarna ook bij al je nieuwe naaiprojecten. Vergeten technieken kan je weer altijd terug kijken.

Wat zit er in de online cursus inbegrepen

Klik op de cursussen om de inhoud van de cursus te bekijken

Wil je de volledige aanbod  cursussen van Naaionline 

Kies de cursus die bij je wensen past

Naaicursus en naaitechnieken

Cursus naaien en naaitechnieken €15 p/m

Met online naaicursus en naaitechnieken van Naaionline leer je alleen naaitechnieken zoals zakken, ritsen, kragen en nog veel meer. Je maakt samen met ons complete kledingstukken. richt je enkel op het naaien of combineer het met de cursus patroontekenen.

Cursus Patroontekenen patroontechnieken €15 p/m

Met de online cursus Patroontekenen leer je vanaf de basis  kleding  ontwerpen en te maken. Je maakt basispatronen en leert deze  naar elk gewenst model transformeren. Patroontekenen wordt zo kinderspel en voor iedereen mogelijk. Een unieke kledingstuk begint met een patroon op maat.

Cursus naaien en patroontekenen incl model v/d maand €25 p/m

Met de combinatie Naaien en Naaitechnieken plus patroontekenen heb je alle kennis in huis om kleding te bedenken, het patroon te maken en het kledingstuk te naaien.  Van idee, tot patroon en stoflegging. Stap voor stap met de naai instructies kleding maken.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Flexibel

 

Heb je een vraag? Kijk eerst op de vragen en antwoorden pagina. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Gebruik het whatsapp icoon om snel contact met ons op te nemen. Whatsapp of bellen is sneller dan mailen. Heb je tijdens het naaien wel eens een vraag? Ook dan kan je gerust contact met ons opnemen.