Cursus naaien en patroontekenen

Met de combinatie naaien en patroontekenen heb je alle kennis om kleding te bedenken, het patroon te maken en het kledingstuk te naaien. Elke maand een nieuwe model met nieuwe  patroontechnieken en naaitechnieken. Van idee, tot patroon en stoflegging tot stap voor stap naai instructies.

Met de Naaicursus en technieken leer je vanaf de basis alle naaitechnieken en maak je stap voor stap met ons hele kledingstukken. Van je benodigdheden met uitleg en boodschappenlijstje tot downloadbare patroontjes om op stof uit te knippen en naaitechnieken te oefenen. Met een bonus cursus kleding verstellen

Met de cursus patroontekenen leer je vanaf de basis maten opmeten om daarmee je eigen basis patronen te maken. We leren je hoe je deze patronen tot elk gewenst model kan transformeren. Patroontekenen wordt zo kinderspel en met de juiste uitleg, structuur en opbouw voor iedereen mogelijk. Een uniek of goed passend kledingstuk begint met een patroon op maat. Met een bonus cursus mouleren

Stap 1 Betaal voor je cursus

Je kan de cursussen ook met elkaar combineren.

Abonnement Cursus Naaien/ Naaitechnieken
Total: € -
Abonnement Cursus patroontekenen
Total: € -
Abonnement combinatie cursus naaien en patroontekenen
Total: € -

Stap 2 registreer voor je cursus

Hoe het werkt

Veelgestelde vragen en antwoorden

De prijs is € 220,-  voor een 1 jaar. Als je de cursus eenmaal hebt, heb je ook toegang tot alle toekomstige lessen binnen dat jaar.

Je hoeft geen naai ervaring of mode vooropleiding te hebben om aan de cursus deel te nemen.

De lessen zijn opgebouwd uit tekst, video tutorials, pdf-bestanden, opdrachten, samenvattingen en quizzen. De lengte van de filmpjes varieert van 5 tot 90 minuten. De lessen staan online, dus je hebt wel een internetverbinding nodig

Ja, je kan kiezen voor de cursus combinatie naaien en patroontekenen. Je kan alle cursusen combineren met het model van de maand.

Er is een besloten groep op Facebook waar je vragen kunt stellen. Bovendien heb je op die manier contact met medecursisten en kunnen tips en trucs gedeeld worden.

Ja, de website is responsive en dus ook goed te zien op een tablet of smartphone.

Met alles wat je wilt leren, valt of staat het resultaat met de tijd die je erin steekt. Maak je genoeg vlieguren, dan ben je na de cursus in staat tot de volgende technieken:

  • Basistechnieken naaien
  • Kennis van stoffen
  • Modellen uitwerken
  • Kleding professioneel afwerken
  • Kleding verstellen
  • Knipschema maken
  • Met moellijke stoffen werken

De cursus kan aangeschaft worden op deze site. Na je betaling dien je te registreren. Je registratie wordt verwerkt en binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging email en kan je inloggen.

Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Betaal voor de cursus die je wilt. Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Dit neemt meestal 1 werkdag in beslag

Het kan voorkomen dat de email naar je spam is gegaan of helemaal niet is aangekomen, dit komt soms bij Hotmail adressen voor. Probeer 1 dag na aanmelding en of betaling gewoon in te loggen. Lukt dit niet ? Neem dan contact met ons op

Close Menu
error: Content is protected !!
WhatsApp chat