Model van de maand

Bij het afnemen van  de cursus combinatie naaien en patroontekenen krijg je de volledig uitgewerkte patronen,  kledingstukken en accessoires van het model van de maand cursus erbij.

Stap voor stap maken we het patroon en daarna het hele kledingstuk. Van begin tot eindresultaat, alles komt aan bod. We maken de stoflegging, knippen het kledingstuk uit en werken het in de juiste naai volgode uit. Model van de maand is een leuke toevoeging aan de cursus naaien en patroontekenen. 

Heb je al een aantal cursussen op Naaionline naaien en patroontekenen gevolgd. Ga dan gerust aan de slag met een model van de maand om je naai kennis verder te tillen.

Wat kan je van de cursus verwachten

Volledig uitgewerkte modellen en lessen om je niet alleen te leren naaien, maar ondersteunt je daarna ook bij al je nieuwe naaiprojecten. Vergeten technieken kan je weer altijd terug kijken.

Kies de cursus die bij je wensen past

Geef je hier op voor de cursus

Binnen 7 dagen opzegbaar. Daarna na 1 jaar maandelijks opzegbaar. 

Abonnement Cursus Naaien/ Naaitechnieken
Total: € -
Abonnement Cursus patroontekenen
Total: € -
Abonnement combinatie cursus naaien en patroontekenen
Total: € -

Na de eerste betaling gaan betalingen  elke maand via automatische incasso. Liever per 6 of 12 maanden betalen?

1.Betaal voor je cursus. 2. Registreer en maak een account 3. Log in na ontvangst van bevestiging email dat je aan de slag kan.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Flexibel

 

Heb je een vraag? Kijk eerst op de vragen en antwoorden pagina. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Gebruik het whatsapp icoon om snel contact met ons op te nemen. Whatsapp of bellen is sneller dan mailen. Heb je tijdens het naaien wel eens een vraag? Ook dan kan je gerust contact met ons opnemen.

online cursus model van de maand

Klik op de cursussen om de inhoud van de Online cursus te bekijken
Model van van de maand bevat complete uitgewerkte modellen en is onderdeel van de cursus naaien en patroontekenen