Ik krijg geen toegang tot de lessen

Dit is een browser probleem. Oplossing: wis je browser geschiedenis, indien nodig een paar keer. Log overal uit van Naaionline. Open een nieuwe browser, log opnieuw in en probeer des betreffende les of cursus opnieuw te openen. Optie twee: probeer een andere web browser. 

Bij achterstallige betalingen of mislukte incasso zal je toegang tot de cursus geblokkeerd worden. Je hebt dan geen toegang meer tot de inhoud en lessen van Naaionline. Pas na betaling wordt je account weer geactiveerd. Van je betaling dien je ons zelf op de hoogte te stellen.

Van een mislukte incasso kunnen we je niet op de hoogte stellen, dit kost ons enorm veel tijd. Een mislukte incasso zie je terug in je bank gegevens. Het bedrag bij een mislukte incasso zie je terug onder vermelding van STG MOLLIE PAYMENTS.

Maak je abonnement kosten  na een mislukte incasso zelf over naar rekening NL93 RABO 0151031649 ten name van PRICCI Styling en Design. 

Bij het uitblijven van betaling zullen Eventuele gemaakte kosten en de abonnement kosten door incasso bureau DAS bij de cursist in rekening worden gebracht. 

Betaald, maar nog niet geregistreerd. Na betaling dien je een account aan te maken. Hiervoor moet je registreren. Na registratie word je handmatig aan de cursussen toegevoegd. Controleer of je geregistreerd hebt. Na het versturen van je registratie formulier krijg je een bevestigings email. Wel geregistreerd maar geen e-mail? Controleer je spam. 

Wel geregistreerd maar niet betaald? Dan is het niet mogelijk om toegang tot de cursussen te krijgen. Om toegang te krijgen dien je te betalen voor de gekozen termijn.

Dit kan betekenen dat je nog niet aan de cursussen bent toegevoegd. Het toevoegen aan de cursussen gebeurd handmatig. Het toevoegen kan tien minuten tot enkele uren in beslag nemen. Controleer je mailbox en spam voor de bevestigings mail dat aangeeft dat je aan de cursus bent toegevoegd en aan de slag kan op Naaionline. Neem contact met ons op om te controleren of je wel of niet aan de cursussen bent toegevoegd. Indien je wel aan de cursussen bent toegevoegd, kan dit een browser probleem zijn. Zie stap hier onder.

Dit is een browser probleem. Oplossing: wis je browser geschiedenis, indien nodig een paar keer. Log overal uit van Naaionline. Open een nieuwe browser, log opnieuw in en probeer des betreffende les opnieuw te openen. Optie twee: probeer een andere web browser. 

De lessen

Dit kan betekenen dat je nog niet aan de cursussen bent toegevoegd. Het toevoegen kan tien minuten tot enkele uren in beslag nemen. Controleer je mailbox en spam voor de bevestigings mail dat je aan de cursus bent toegevoegd en aan de slag kan op Naaionline. Neem contact met ons op om te controleren of je wel of niet aan de cursussen bent toegevoegd. 

Stap 1. Log in. Na inloggen zie je een overzicht van al je cursussen (tegeltjes met foto’s). Klik op je gewenste cursus/ tegel. Nu zie je een ladder, overzicht van de lessen in de cursus (in het grijs). Klik op een les. Zo kom je dus bij de lessen en de video’s. Zie de video onderaan.

 

Er zijn lessen die enkel uit tekst bestaan. Aan deze lessen wordt geen of later een video toegevoegd. 

Lessen worden toegevoegd met de bedoeling om later hier een invulling aan te geven. 

Iets anders aan de hand?

Is je wachtwoord of gebruikersnaam fout of ben je het vergeten? Ga naar de leden dashboard waar je inlogt. Druk op gebruikersnaam/ wachtwoord vergeten.

Ga naar de leden dashboard waar je inlogt. Druk op gebruikersnaam/ wachtwoord vergeten.

Het kan voorkomen dat de email naar je spam is gegaan of helemaal niet is aangekomen. Dit komt soms bij Hot mail adressen voor. Probeer 1 dag na aanmelding en/ of betaling gewoon in te loggen. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op.

Selecteer al je cursussen in de juiste volgorde. Bekijk dan de video hieronder.

Selecteer je gewenste cursus en of les

Hier staan de stappen om bij de cursussen en lessen te komen. Hieronder vind je de stappen.

  • Je gaat in het menu naar het kopje cursussen boven aan de website
  • Je ziet de cursussen
  • Kies de cursus waarvoor je je hebt opgegeven.
  • Klik op je cursus
  • Je ziet al je cursussen, waar je uit kan kiezen.
  • Klik op het gewenste cursus.
  • Je ziet nu alle lessen in desbetreffende cursus. (grijze ladder)
  • Kies het gewenste les. Je ziet nu de inhoud van de les zelf. 

Hoe het werkt

Registreer om een account te maken. Vergeet na je betaling niet te registreren.

Stap 1. Betaal voor je abonnement. 
Stap 2. Registreer en wacht tot dat je aan je cursus bent toegevoegd.
Stap 3. Log in en bekijk je cursussen.