Waarom Naaionline

Mijn passie is kleding maken en lesgeven, de basis van waaruit Mobiele atelier en naaionline zijn ontstaan. Als kind ben ik begonnen met kleding maken, iets dat voor mij heel natuurlijk was omdat mijn moeder en vader beiden ontwerpers en kleermakers zijn. Sinds mijn 13de maak ik zelf kleding. Na mijn opleiding op de MTS voor mode en kleding heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd en ben daarna als ontwerper gaan werken. Ik heb over de jaren heen kleding en collecties gemaakt en verkocht via verschillende winkels en webshops binnen en buiten Nederland. In 2006 ben ik begonnen met lesgeven omdat ik mijn kennis wilde delen. Mijn kennis en ervaring van ruim 30 jaar hebben model gestaan voor naaionline. 

Voor de realisatie van Naaionline wil ik de volgende personen bedanken.

  • Mijn cursisten en gezin. Jullie weten mij altijd te stimuleren en aan te moedigen
  • Selma… Je kwam net op de juiste moment.

Ik hoop iedereen te kunnen helpen en inspireren met dit platform.

Waarom Naaionline

Al jaren geven we met veel plezier onze kennis door via onze cursussen voor naaien patroontekenen en diverse creatieve workshop. Naaionline is ontwikkeld uit onze behoefte om het naaien makkelijker leuker en efficient te maken. Leren kleding maken is net als met alle nieuwe dingen niet altijd makkelijk. Het vergt, herhaling en oefenen. Je kan tijdens je naailes eindeloos  oefenen en herhalen totdat je iets onthoud, maar dit is niet efficient en voor onze cursisten die vaak tijdgebonden zijn niet mogelijk.  Cursisten combineren nu de fysieke cursus in ons naaiatelier met de online naailes om het leer proces en hun eigen ontwikkeling te versnellen. Daarnaast wilde ik een plek creeeren waar zoveel mogelijk samengebundeld is en samen komt. 1 stop locatie voor zelf kleding maken.

We hebben Naaionline verder uitgebreid zodat deelnemers nu ook zonder fysieke aanwezigheid in het atelier een volledige cursus kunnen volgen.

Neem de cursus die bij je past of combineer diverse cursussen met elkaar. Heb je al veel naai ervaring maar wil je toch met wat hulp je kennis verbreden, dan is een abonnement voor het model van de maand iets voor jou.

  • Het gemak van een naaicursus nu vanuit jouw eigen gekozen locatie.
  • Overal en altijd met internet toegang. 
  • Je bespaart tijd en geld
  • Betaalbaar en flexibel 
  • Volg de cursussen zolang je wilt.
  • Leer en ontwikkel jezelf in je eigen tempo