Welkom in het Naaionline leden paneel.

Beste Cursisten,  In cursus Naaien en naaitechnieken zijn we op enkele nieuwe  video’s na bijna klaar met de nieuwe indeling van de cursussen en lessen. 

Vanaf  11-04-2024 starten we met het herindelen van cursus patroontekenen. .  De cursussen zullen naast de oude lessen ook nieuwe lessen bevatten. Een paar basis lessen met enkel tekst krijgen (nieuwe) video’s erbij.  De volgorde en cursus nummers zullen ook veranderen. 

Problemen met inloggen, of om bij je video’s, cursussen en lessen te komen? Kijk dan hier. Vergeet na betaling aub niet om een inlog account te maken door te registreren.

Naaionline account

Je inlog gegevens zijn aan je account verbonden. Het delen van wachtwoorden en accounts met anderen is niet toegestaan. Log uit voordat je inlogt op een andere device. Worden je inloggegevens op meer dan 1 IP adres gedetecteerd, dan wordt je automatisch uitgelogd. We hebben er alle vertrouwen in dat cursisten deze voorwaarden zullen respecteren.

Klik op my courses hieronder om al je cursussen te zien en te starten. Bekijk de video hieronder voor meer mogelijkheden om bij je lessen te komen.

Hier vind je links met naaibenodigdheden. Inpakpapier voor patroontekenen kan o.a. bij Bruna

Scroll verder naar beneden voor je cursussen.

Lost your password? Enter your username or email address and we will send you a link to reset it.

Zie je niet al je cursussen? Bekijk de video

  1. Ga op de homepagina.
  2. Klik op de cursus waarvoor je bent aangemeld.
  3. Klik op de cursus die je wilt en klik op de les die je wilt volgen.