Basis cursus naaitechnieken + patroontekenen

NAAIONLINE CURSUS NAAI EN PATROONTEKENEN COMBINATIE

Naaionline is de naai- en ontwerp platform dat gericht is op het leren  kleding maken aan iedereen die in eigen tempo wilt leren te naaien voor een betaalbare prijs!

Cursus Naaien en Patroonteken

Leer hoe je op professionele wijze kleding kan maken en afwerken. De cursus heeft veel extra’s en is vanaf de basis. De naaitechnieken zijn toepasbaar op alle denkbare kledingstukken en modellen. Je kunt het toepassen op vrouwen kleding, mannen kleding, en kleding voor kinderen.  De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het is geen probleem als je geen naai ervaring hebt

De prijs is € 400,-  voor een 1 jaar. Als je de cursus eenmaal hebt, heb je ook toegang tot alle toekomstige lessen binnen dat jaar.

Je hoeft geen naai ervaring of mode vooropleiding te hebben om aan de cursus deel te nemen.

Kan ik cursussen combineren?

Ja, je kan kiezen voor de cursus combinatie naaien en patroontekenen. Je kan alle cursusen combineren met het model van de maand.

De lessen zijn opgebouwd uit tekst, video tutorials, pdf-bestanden, opdrachten, samenvattingen en quizzen. De lengte van de filmpjes varieert van 5 tot 90 minuten. De lessen staan online, dus je hebt wel een internetverbinding nodig

Ja, je kan kiezen voor de cursus combinatie naaien en patroontekenen. Je kan alle cursusen combineren met het model van de maand.

Er is een besloten groep op Facebook waar je vragen kunt stellen. Bovendien heb je op die manier contact met medecursisten en kunnen tips en trucs gedeeld worden.

Ja, de website is responsive en dus ook goed te zien op een tablet of smartphone.

Met alles wat je wilt leren, valt of staat het resultaat met de tijd die je erin steekt. Maak je genoeg vlieguren, dan ben je na de cursus in staat tot de volgende technieken:

  • Basistechnieken naaien
  • Kennis van stoffen
  • Modellen uitwerken
  • Kleding professioneel afwerken
  • Kleding verstellen
  • Knipschema maken
  • Met moellijke stoffen werken

De cursus kan aangeschaft worden op deze site. Na je betaling dien je te registreren. Je registratie wordt verwerkt en binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging email en kan je inloggen.

Ik wil lid worden van Naaionline

STAP 1 BETAAL VOOR JE CURSUS

Cursus naaien
Cursus patroontekenen
Cursus naaien + patroontekenen
Model van de Maand Abonnement doorgaande naailessen
Total: € -

Je kan de cursussen ook met elkaar combineren.

STAP 2 REGISTREER VOOR JE CURSUS

Wat zit er in deze cursus inbegrepen

Cursus naaien en naaitechnieken

Cursus Patroontekenen

Hoe het werkt

Bekijk de video en lees de stappen hieronder

Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Betaal voor de cursus die je wilt. Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Dit neemt meestal 1 werkdag in beslag

Het kan voorkomen dat de email naar je spam is gegaan of helemaal niet is aangekomen, dit komt soms bij Hotmail adressen voor. Probeer 1 dag na aanmelding en of betaling gewoon in te loggen. Lukt dit niet ? Neem dan contact met ons op

Cursus naaien + patroontekenen

400
per year for 1 total payments
1 year of access
Close Menu
error: Content is protected !!
WhatsApp chat