Proef naaicursussen

Proef cursussen

0.01
1 month of access

Voorproef cursus

Hoe begin je met kleding maken. Loop je al een tijdje rond met het idee om te leren kleding maken, maar je weet niet of het iets voor je is. En wil je onze online cursussen uitproberen! Met de proefcursus maak je een begin. In deze cursus krijg je een voorproefje van de cursus naaien, patroonteken en maak je je eerste model.  Van idee, tot patroon en stoflegging tot stap voor stap zelf een kledingstuk naaien.

In de naaicursus vind je wat basis informatie en leer je wat technieken vanaf de basis.  je benodigdheden met uitleg en boodschappenlijstje tot downloadbare patroontjes om op stof uit te knippen en naaitechnieken te oefenen. 

Met de cursus patroontekenen leer je vanaf de basis maten opmeten om daarmee je eigen basis patronen te maken. We leren je hoe je deze patronen tot elk gewenst model kan transformeren. Patroontekenen wordt zo kinderspel en met de juiste uitleg, structuur en opbouw voor iedereen mogelijk. Een uniek of goed passend kledingstuk begint met een patroon op maat. 

Wat zit er in deze cursus inbegrepen

Klik op de cursussen om de inhoud van de cursus te bekijken

Voorproefje cursus naaien, patroontekenen en Model van de maand

Klik op de cursussen om de inhoud van de cursus te bekijken

Cursus naaien en naaitechnieken

Cursus patroontekenen

Hoe begin ik de Naaionline cursus naaien en patroontekenen

Stap 1 Betaal voor je cursus

Je kan de cursussen ook met elkaar combineren.

Abonnement Cursus Naaien/ Naaitechnieken
Total: € -
Abonnement Cursus patroontekenen
Total: € -
Abonnement combinatie cursus naaien en patroontekenen
Total: € -

Stap 2 registreer voor je cursus

Hoe het werkt

Veelgestelde vragen en antwoorden

De prijs is € 220,-  voor een 1 jaar. Als je de cursus eenmaal hebt, heb je ook toegang tot alle toekomstige lessen binnen dat jaar.

Je hoeft geen naai ervaring of mode vooropleiding te hebben om aan de cursus deel te nemen.

De lessen zijn opgebouwd uit tekst, video tutorials, pdf-bestanden, opdrachten, samenvattingen en quizzen. De lengte van de filmpjes varieert van 5 tot 90 minuten. De lessen staan online, dus je hebt wel een internetverbinding nodig

Ja, je kan kiezen voor de cursus combinatie naaien en patroontekenen. Je kan alle cursusen combineren met het model van de maand.

Er is een besloten groep op Facebook waar je vragen kunt stellen. Bovendien heb je op die manier contact met medecursisten en kunnen tips en trucs gedeeld worden.

Ja, de website is responsive en dus ook goed te zien op een tablet of smartphone.

Met alles wat je wilt leren, valt of staat het resultaat met de tijd die je erin steekt. Maak je genoeg vlieguren, dan ben je na de cursus in staat tot de volgende technieken:

  • Basistechnieken naaien
  • Kennis van stoffen
  • Modellen uitwerken
  • Kleding professioneel afwerken
  • Kleding verstellen
  • Knipschema maken
  • Met moellijke stoffen werken

De cursus kan aangeschaft worden op deze site. Na je betaling dien je te registreren. Je registratie wordt verwerkt en binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging email en kan je inloggen.

Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Betaal voor de cursus die je wilt. Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Dit neemt meestal 1 werkdag in beslag

Het kan voorkomen dat de email naar je spam is gegaan of helemaal niet is aangekomen, dit komt soms bij Hotmail adressen voor. Probeer 1 dag na aanmelding en of betaling gewoon in te loggen. Lukt dit niet ? Neem dan contact met ons op

Proef cursussen

0.01
1 month of access