Model van de maand

Maak elke maand samen met ons een nieuwe kledingstuk. Model van de maand geeft je nieuwe inzichten, kennis en de kans je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Stem mee op het  model dat jij wilt maken.

Het model van de maand gaat verder waar de cursus naaien en patroontekenen ophoudt. Het is perfect voor deelnemers met een gemiddeld tot gevorderd niveau. In de cursus patroontekenen transformeren we elke maand een nieuwe model vanaf het basis patroon.

 • Model van de maand patroon is inclusief bij de cursus patroontekenen
 • Model van de maand naaitechnieken is inclusief bij de cursus naaitechnieken en naaien
 • Model van de maand compleet is inclusief bij de cursus naaien en patroontekenen

Stap 1 Betaal voor je cursus

Abonnement Cursus Naaien/ Naaitechnieken
Total: € -
Abonnement Cursus patroontekenen
Total: € -
Abonnement combinatie cursus naaien en patroontekenen
Total: € -
 • Model van de maand patroon

  Model van de maand patroon is inclusief bij de cursus patroontekenen Elke maand nieuwe patroontechnieken en patronen.

 • Model van de maand naaitechnieken

  Model van de maand naaitechnieken is inclusief bij de cursus naaien en naaitechnieken Elke maand nieuwe technieken en modellen.

 • Model van de maand compleet naaien en patroontekenen

  Model van de maand naaicursus en patroon is inclusief bij de cursus naaien / naaitechnieken en patroontekenen. Elke maand nieuwe modellen.

Stap 2 registreer voor je cursus

Welke model wil jij maken! Stem mee

Hoe het werkt

Veelgestelde vragen en antwoorden

De prijs is € 220,-  voor een 1 jaar. Als je de cursus eenmaal hebt, heb je ook toegang tot alle toekomstige lessen binnen dat jaar.

Je hoeft geen naai ervaring of mode vooropleiding te hebben om aan de cursus deel te nemen.

De lessen zijn opgebouwd uit tekst, video tutorials, pdf-bestanden, opdrachten, samenvattingen en quizzen. De lengte van de filmpjes varieert van 5 tot 90 minuten. De lessen staan online, dus je hebt wel een internetverbinding nodig

Ja, je kan kiezen voor de cursus combinatie naaien en patroontekenen. Je kan alle cursusen combineren met het model van de maand.

Er is een besloten groep op Facebook waar je vragen kunt stellen. Bovendien heb je op die manier contact met medecursisten en kunnen tips en trucs gedeeld worden.

Ja, de website is responsive en dus ook goed te zien op een tablet of smartphone.

Met alles wat je wilt leren, valt of staat het resultaat met de tijd die je erin steekt. Maak je genoeg vlieguren, dan ben je na de cursus in staat tot de volgende technieken:

 • Basistechnieken naaien
 • Kennis van stoffen
 • Modellen uitwerken
 • Kleding professioneel afwerken
 • Kleding verstellen
 • Knipschema maken
 • Met moellijke stoffen werken

De cursus kan aangeschaft worden op deze site. Na je betaling dien je te registreren. Je registratie wordt verwerkt en binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging email en kan je inloggen.

Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Betaal voor de cursus die je wilt. Registreer om een account te maken. Wacht totdat je registratie is goedgekeurd. Hiervan krijg je een automatische email. Je kan nu met je gegevens inloggen en de videos bekijken.

Dit neemt meestal 1 werkdag in beslag

Het kan voorkomen dat de email naar je spam is gegaan of helemaal niet is aangekomen, dit komt soms bij Hotmail adressen voor. Probeer 1 dag na aanmelding en of betaling gewoon in te loggen. Lukt dit niet ? Neem dan contact met ons op

Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart

WhatsApp chat