Online Cursus Patroontekenen

Met de online  cursus patroontekenen leer je vanaf de basis maten opmeten om daarmee je eigen basis patronen te maken. Je leert hoe je deze patronen naar elk gewenst model kan transformeren. Patroontekenen wordt zo kinderspel en met de juiste uitleg, structuur en opbouw voor iedereen mogelijk. Een uniek of goed passend kledingstuk begint met een eigen patroon op maat.

Bundel keer op keer verschillende patroon technieken met elkaar om nieuwe modellen te maken of maak  samen met ons complete patronen van onder andere kledingstukken uit het model van de maand cursus.

Richt je enkel op het patroontekenen of combineer het met de cursus naaien en naaitechnieken.

De online cursus patroontekenen is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. 

Wat kan je van de cursus verwachten

Naaionline heeft niet alleen genoeg patronen en patroon technieken om je te leren patroontekenen, maar ondersteunt je daarna ook bij al je nieuwe projecten. Vergeten technieken kan je weer altijd terug kijken.

Kies de cursus die bij je wensen past

Geef je hier op voor de cursus

Binnen 7 dagen opzegbaar. Daarna na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

Abonnement Cursus Naaien/ Naaitechnieken
Total: € -
Abonnement Cursus patroontekenen
Total: € -
Abonnement combinatie cursus naaien en patroontekenen
Total: € -

Na de eerste betaling gaan betalingen  elke maand via automatische incasso. Liever per 6 of 12 maanden betalen?

1.Betaal voor je cursus. 2. Registreer en maak een account 3. Log in na ontvangst van bevestiging email dat je aan de slag kan.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Flexibel

 

Heb je een vraag? Kijk eerst op de vragen en antwoorden pagina. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Gebruik het whatsapp icoon om snel contact met ons op te nemen. Whatsapp of bellen is sneller dan mailen. Heb je tijdens het naaien wel eens een vraag? Ook dan kan je gerust contact met ons opnemen.

Online cursus patroontekenen

Klik op de cursussen om de inhoud van de cursus te bekijken