Online naaicursussen en naaitechnieken

Met de online naaicursussen en naaitechnieken van Naaionline leer je verschillende naaitechnieken zoals zakken, ritsen, kragen en nog veel meer maken. De technieken bevatten PDF patroon mallen die je na downloaden op stof kan uitknippen om met de video mee te naaien.

Bundel keer op keer verschillende technieken met elkaar om nieuwe modellen te maken of naai  samen met ons complete kledingstukken. De cursus is exclusief patroontekenen en patronen, maar heeft meer dan genoeg technieken die je makkelijk op eigen patronen kan toepassen. Richt je enkel op het naaien of combineer deze cursus met de cursus patroontekenen.

De online naaicursus naaitechnieken is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. 

Wat kan je van de cursus verwachten

Naaionline heeft niet alleen genoeg cursussen en lessen om je te leren naaien, maar ondersteunt je daarna ook bij al je nieuwe naaiprojecten. Vergeten technieken kan je weer altijd terug kijken.

Kies de cursus die bij je wensen past

Geef je hier op voor de cursus

Binnen 7 dagen opzegbaar. Daarna na 1 jaar maandelijks opzegbaar. 

Abonnement Cursus Naaien/ Naaitechnieken
Total: € -
Abonnement Cursus patroontekenen
Total: € -
Abonnement combinatie cursus naaien en patroontekenen
Total: € -

Na de eerste betaling gaan betalingen  elke maand via automatische incasso. Liever per 6 of 12 maanden betalen?

1.Betaal voor je cursus. 2. Registreer en maak een account 3. Log in na ontvangst van bevestiging email dat je aan de slag kan.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Flexibel

 

Heb je een vraag? Kijk eerst op de vragen en antwoorden pagina. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Gebruik het whatsapp icoon om snel contact met ons op te nemen. Whatsapp of bellen is sneller dan mailen. Heb je tijdens het naaien wel eens een vraag? Ook dan kan je gerust contact met ons opnemen.

online naaicursussen en naaitechnieken

Klik op de cursussen om de inhoud van de cursus te bekijken